Koopjessssss

De periode dat we ons met z’n allen als ratten in een rioolbuis op de winkelstraten storten, is weer in het land. Gelukkig ben ik nogal snel te overtuigen tot wat zelfdestructief gedrag, dus ging ik vandaag, op dag twéé van de solden, mee naar de Antwerpse Meir. vanaf hier ongeveer een kwartiertje fietsen.

Nu wil het toeval dat de winkel die we nodig hebben vlak om de hoek van een zijstraat is, zodat we onze fietsen strategisch konden vastleggen. Even de Wapper over en hop, de betreffende winkel in.
Groot was onze verbazing dat ongeveer heel Nederland (want andere nationaliteiten zijn zeldzaam op dit moment van het jaar op de Meir) maat “L” scheen te hebben. Dus, zelfs na het betere ellebogenwerk, moesten we verslagen afdruipen. Gelukkig bracht een winkel in een belendend pand soelaas en kon ik mijn bankrekening daar gecontroleerd laten leegbloeden.

In de namiddag trokken we naar een bekende avonturenwinkel in Schoten. Mijn plannen dit jaar bevatten onder andere een trektocht in Schotland en skieën in Oostenrijk, dus een rugzak en skijas behoren dan wel tot de respecievelijke minimumuitrustingen. Wat dat zoal heeft opgeleverd, zie je op dit beeld:
Oogst Winkel

Daarna was er nog het laatste nieuwjaarsavondmaal van deze periode. Gelukkig helpen die zaken om te vergeten hoe het er met mijn portefeuille aan toe gaat…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.