En den boer…

Vandaag was het dag twee van de oefenstonden. Het was met media deze keer waardoor ik mij niet van de indruk kon ontdoen dat de trainers (want ik blijf in het  jargon) er extra de pees oplegden. Maar dat mag, want zolang deze oefenperiode loopt heb ik weinig tijd om gaan te lopen.

Ik was wel een beetje verbaasd toen bleek dat het merendeel van de deelnemers amper wist dat een bal rond was. Bij het onderdeel ‘schrijf je favoriete speler op’, bleken er meerdere personen geen Belgisch voetballer te kunnen noteren. En toen we met videofragmenten begonnen te werken, waren er mensen met talenten die Frank Raes spontaan doen schuimbekken van jaloezie; een penalty kunnen voorspellen of een bal die zich nog in het eigen strafschopgebied bevindt al binnen zien; het blijft straf.

Niettegenstaande amuseer ik me elke dag een beetje meer. Na twee voorstellingen sta ik al op het punt waarop ik gerust kan zeggen; was het al maar morgenavond.

Zou het dan toch nog goed komen, die première volgende week?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.