Daar is de vorm!

Elke dag oefenen begint zijn sporen na te laten. Donderdag moest er bijvoorbeeld gesprongen worden (gewoon, op en neer, tien minuten aan een stuk) en dat voel ik tot vandaag in mijn kuiten.

Dan zijn er de typische ‘ontgoochelingen’ na een week oefenen met zoveel persoonlijkheden; mijn ‘stukje’ heeft het niet gehaald en dat vond ik gisteren een beetje jammer. Ik blijf er immers nog altijd bij dat een rechtgeaarde voetballiefhebber in deze voorstelling weinig te zoeken heeft. Het blijft ook een feit dat er toch iets meer cliché’s over voetbalsupporters opduiken dan nodig (de dronkenlap? Vechtpartijen? De ik-ken-hier-niets-van-maar-ik-moet-van-mijn-vriend-blondine? U vraagt, wij draaien).  Maar verder ga ik hier niet negatief doen; het algemene beeld oogt, nu al, heel mooi en is bijwijlen indrukwekkend. Nu al.

En ik kreeg vandaag de rol van ‘stille drinker’. Dat zou mij nog wel eens op het lijf geschreven kunnen zijn. Er zou gebruikt gemaakt worden van echt bier, waardoor ik me al wat zorgen maak over mijn persoonlijke waterhuishouding.

Nog twee dagen oefenen voor de generale repetitie (die, de facto, eigenlijk ook de premiere is). Ik kijk er erg naar uit, maar vrees de gierende zenuwen.

Nieuwsfeit van de dag; Sven Nijs Belgisch Kampioen. Maar eigenlijk interesseert veldrijden mij niet meer zo echt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.