Ge moogt naar huis gaan.

Al bijna een week niet gepost! Een goed voornemen dreigt verloren te gaan! Dat  kan zomaar niet…

Misschien komt het wel omdat het een met theater gevuld weekend was?

Het begon donderdag met de première. Die scheen overweldigend te zijn. En hoewel je daar op het podium weinig van merkt (je bent té druk bezig met zaken als ‘niet hoesten’, ‘niet in de lach schieten’ en ‘concentreren op de dancemoves’), was het toch een energiek gevoel. En een euforisch, dat mag gezegd.

Vrijdag, de moeilijke tweede, bleek inderdaad minder geconcentreerd te verlopen dan de dag ervoor. Ik merkte ook bij mezelf dat ik bepaalde bewegingen, die ik na twee weken oefening toch onder de knie dacht te hebben, gewoon vergat, bewoog waar het niet mocht en zong als ik moest zwijgen. En dat dan maal 50. Het publiek bestond weliswaar uit ongeïnteresseerde belhamels, het mocht eigenlijk toch niet gebeuren.

Zaterdag schoof ik van het podium. Beter; ik werd er af getrokken tijdens het gevecht waardoor mijn scheenbeen in botsing kwam met de stevige metalen rand van een podiumtrap. Ik had er de rest van het weekend (en eigenlijk ook nog op maandag) last van.

Zondag was de grote finale en was eigenlijk de beste van de drie. Al voelde ik me in het eerste deel wat achteruit gedrukt.

Ik heb me tijdens de twee weken vaak gefrustreerd gevoeld. Heb vaak het idee gehad dat de mensen die beslisten de verkeerde keuzes maakten en de verkeerde dingen in de voorstelling stoken. Maar achteraf kan ik alleen maar vaststellen dat ze wel degelijk gelijk hadden. Al blijf ik het een beetje jammer vinden van de gebruikte cliché’s. Maar dat minidetail weegt niet op tegen het geweldige gevoel war ik, twee dagen na de laatste, nog altijd mee rondloop. Mede door de fantastische mensen die ik heb leren kennen.

Een filmpje van onze prestatie kan je hier zien:

Veel plezier!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.