2014 in reisjes.

Mooi. 2014 is nu al een end ver en veel komt er niet op deze blog terecht. Dát is wat je zou kunnen denken als je het hele digitale (niet-) gebeuren bekijkt.

Wat er nog op mijn programma staat? Wel, wat dagtrips betreft is het nog koffiedik kijken, maar de iets grotere reizen gaan naar Canada in juli en naar de West Highland Way in Schotland volgende week zaterdag.

De eerste, Canada, is (op Nieuw-Zeeland na)(misschien) mijn absolute droombestemming. Lang genoeg heb ik andere mensen horen spreken over magische plekken als Toronto,  Vancouver, Victoria Island of, zoals onderstaande foto laat zien, Banff.

banff

 

Tijd dus om die plaatsen met m’n eigen ogen te gaan aanschouwen. Al besef ik dat het er in juli ongelooflijk druk zal zijn. Vanaf 10 juli te volgen op deze Blog.

De West Highland Way ga ik vanaf volgende week zaterdag wandelen, zei het niet helemaal. Ten eerste heb ik maar vijf dagen en ten tweede zijn de Schotse weersomstandigheden in deze tijd van het jaar niet altijd even voorspelbaar, waardoor ik voor kortere etappes heb geopteerd. En ietwat comfortabelere slaapplaatsen (in plaats van een tent in de regen). Hoe het me daar vergaat, lees je vanaf volgende week op deze pagina.

WHWRoute       Schotland1

Geniet van het weekend én vooral: van de zon. Maar oppassen voor zonne-allergie. Of pollen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.