2017 in loopstijl

Goede voornemens, daar doe ik niet aan. Ik ben dus niet meteen zinnens gezonder te gaan eten. Of te stoppen met drinken. En roken doe ik niet, dus daar kan ik ook niet mee stoppen. 2017 moet vooral een geweldig loopjaar worden met als neus van de zalm de marathon van Antwerpen. Of ik mezelf daarna nog in zo’n avonturen stort, zal snel na 23 april duidelijk worden. Ik heb voor de zekerheid, maar zonder mezelf er nu al toe te dwingen, de marathon van Amsterdam al in mijn agenda gezet.

Tot het 23 april is, wil ik wel nog zeker dat t-shirt van de Natuurlopen van Lier de mijne maken. Daartoe moet ik de halve marathon én de 25 kilometer van Lier nog tot een goed einde brengen. Ook de halve marathon van Breda wil ik graag nog eens meedoen, omdat het in Breda toch ook altijd een beetje carnaval is.

In elk geval: veel plezier in 2017!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.